Izrada web stranice

Učinkovite web stranice koje donose nove poslove.

Pri izradi web stranice pobrinut ćemo se za odlično korisničko iskustvo, praćenje modernih trendova, prodajne učinke, prijenos sadržaja i odlične pozicije na Googleu. Brinemo i da pri obnovi zadržite posjećenost na istoj razini, odnosno da je zbog tehničkog poboljšanja dodatno povećate.


Izrada web stranica

Zašto za izradu Internet stranice odabrati upravo nas?Pri izradi Internet stranice, njezinu učinkovitost postavljamo na prvo mjesto. Budući da je optimizacija web stranica naša primarna djelatnost, svaka je web stranica također prilagođena za Google, mobilne uređaje…

Pri izradi stranice oslanjamo se na vlastito iskustvo, tako da aktivno sudjelujemo i dajemo svoje prijedloge koji će poboljšati korisničko iskustvo. Ako vam web stranicu radimo mi, niste prepušteni sami sebi!

Pobrinut ćemo se za dizajn, postavljanje, održavanje i hosting web stranice. Zbog toga ćete vi imati bitno manje posla.

Ovisno o vašim željama i potrebama, savjetovat ćemo vas oko izbora sustava za postavljanje web stranice. Vašu web stranicu možemo izraditi u našem vlastitom CMS sustavu, u Wordpressu ili u Magentu.
Izrada web stranica

Izjave zadovoljnih klijenata


Ideja mrežne prodajne aplikacije provedena je u život zahvaljujući tvrtki Dominatus. Od prezentacije do konačnog rezultata proteklo je bitno manje vremena nego što smo očekivali i nego što su nam najavili. Aplikacija radi super i napravljena je točno po našim željama i zahtjevima. Pored toga, pružaju nam i uslugu hostinga, s kojom nije bilo nikakvih problema u dvije godine, a podrška je dostupna cijelo vrijeme. Iskreno preporučamo!
Nina Erčulj, ljekarna Kranjski Orel
Prije nekoliko godina bila nam je potrebna aplikacija za poslovanje tvrtke i obratili smo se tvrtki Dominatus d.o.o, koja nam je razvila točno onakvu aplikaciju kakvu smo željeli i trebali. Danas se brinu za našu aplikaciju i za sve ostale web stranice. Poduzeće Dominatus d.o.o. daje nam brz odaziv, što u našoj djelatnosti itekako trebamo. Ljubaznost i prisni odnosi su već u velikoj mjeri na prijateljskoj razini.
Simona Golob, IGA d.o.o.

Izrada web stranice

  • Želite web stranicu koja donosi nove poslove?
  • Želite web stranicu koja ne treba puno održavanja?
  • Želite web stranicu koja će istaknuti prednosti vaše tvrtke i korist za posjetitelje vaše stranice?
  • Želite oko izrade imati što manje posla?

Uz odlično korisničko iskustvo, tehničku i sadržajnu optimizaciju, te unikatno grafičko oblikovanje za vas ćemo izraditi web stranicu koja će pokrenuti vaše kupce!

Kontaktirajte nas >

Česta pitanja


Koliko vremena treba za izradu web stranice?
Koja je cijena izrade web stranice?
Na kojem sustavu postavljate web stranice (Wordpress, Magento...)?
Na što treba paziti pri obnovi web stranice?

Imate pitanje na koje nismo odgovorili? Pišite nam >

 

CMS u otvorenom kodu ili "custom" CMS?


Želite krenuti s nižim početnim troškovima? Jeste li zadovoljni funkcijama koje omogućavaju besplatni dodaci i ne trebate prilagodbe? Ne muči vas redovito održavanje i svjesni ste ranjivosti otvorenih sustava? Ako ste na sva tri pitanja odgovorili potvrdno, onda će za vaše potrebe biti dovoljan otvoreni sustav za uređivanje sadržaja, na primjer Wordpress ili Magento.


Imate očekivanja koja dodaci dostupni u otvorenom kodu ne zadovoljavaju? Spremni ste na nešto veće početne troškove? Onda je za vas naš vlastiti, odnosno "custom" sustav za uređivanje sadržaja.

Web site s CMS-om u otvorenom kodu Web site s "custom" CMS-om

Niži početni trošak

Viši početni trošak

Nužno mjesečno održavanje i ažuriranja protiv napada (ili hitna nužna ažuriranja u par sati), te ažuriranja za nove funkcionalnosti

Ažuriranje kod svake nadogradnje sustava i dodavanja novih funkcionalnosti

Znatno veća mogućnost napada, jer je izvorni kod CMS-a dostupan javnosti, te ga svatko može proučavati

Mala vjerojatnost napada, jer izvorni kod CMS-a nije dostupan široj javnosti

Teže je ili čak neizvedivo dodavati nove funkcionalnosti po željama i očekivanjima klijenta

Lakše i jeftinije dodavanje novih funkcionalnosti po želji klijenta, jer je sve napravljeno po mjeri

Skuplji hosting, jer je potreban snažniji poslužitelj

Dosta jeftiniji hosting, jer dovoljan je i manje snažan poslužitelj

Aktiviranje novih ili deaktiviranje postojećih funkcionalnosti može obaviti sam klijent, jer potrebno je samo postaviti, odnosno izbrisati dodatak

Uključivanje novih ili isključivanje postojećih funkcionalnosti obavlja programer, jer je potrebna intervencija u programski kod CMS-a

 Kako teče izrada web stranice?

 

1. Skica web stranice

Izrada internet stranice jednostavan je postupak ako ga se primimo promišljeno, zato prije izrade stranice skiciramo žične modele (wireframe), u koje uključujemo sve najvažnije funkcionalnosti i određujemo raspored elemenata na stranici.
Definiramo i najveće prednosti i koristi za posjetitelje stranica, koje će vas razlikovati od konkurencije i pomoću kojih će vaša Internet stranica uvjeriti posjetitelja da postane vaš klijent.

 

 

2. Dizajn web stranice


Nakon izrade osnove web stranice, dizajner oblikuje prvu (index) stranicu. Kada ste zadovoljni izgledom pristupne stranice, dizajner će se posvetiti oblikovanju svih potrebnih podstranica, kao što su npr. kategorije, predstavljanje svakog proizvoda, košarica, obrazac za kontakt, itd. Kada je dizajn web stranice gotov i kada ste njime zadovoljni, dizajner web stranicu predaje programerima.

 

 

3. Razvoj i postavljanje web stranice


Za konačnu izradu web stranice pobrinut će se programer, koji slijedi sve zamisli dizajnera. Pri prelazu na novu stranicu pobrinut ćemo se i za sva preusmjeravanja, tako da s novom stranicom ne izgubite već postignute pozicije na Googleu i posjećenost. Pri postavljanju web stranice na našim vlastitim poslužiteljima pobrinut ćemo se da sve proteče glatko i da pri svemu tome vi nemate nikakvog dodatnog posla.

 

 

4. Povećanje posjeta i prodaje


Kada je web stranica gotova, pravi izazovi tek počinju. Optimizacijom web stranice, te Google i Facebook oglašavanjem, pobrinut ćemo se da vam odlično korisničko iskustvo na vašoj stranici dovede nove i nove kupce.

 

Nekoliko naših referenci:


 
Son
Son
 
Muzej Lojzeta Slaka in Toneta Pavčka
Muzej Lojzeta Slaka in Toneta Pavčka
 
Beautybox
Beautybox
 
IPOTECHNIK
IPOTECHNIK

Želite pogledati više referenci? Kliknite ovdje >

I vi želite povećati uspješnost svojih projekata?

Osnovni podaci:
Polja označena s (*) su obvezna.
U čemu vam treba naša pomoć?*
Koje su vaše želje?*
Pošalji upit >