Digitalni marketing

Prodavač prodaje, a oglas proda.

Kod 90% oglasa naslov određuje što će biti pročitano, a što ne. Ako dobrom naslovu dodate još i dobar sadržaj oglasa, vaših je 100%. Mi ćemo vašoj prodaji pripomoći Facebook i Google Ads oglašavanjem.


Digitalni marketing - oglašavanje
Dominatus digitalni marketing

Digitalni marketing


Krenite s digitalnim marketingom već danas, sutra možda već bude prekasno.


Vaša web stranica je vizualno dovršena, u ponudi imate odlične proizvode, no ipak niste zadovoljni prodajom, ili uopće nemate prodaje preko interneta? To je znak da je potrebno početi ulagati u digitalni marketing. Kako s tim krenuti, odnosno koje su vam mogućnosti digitalnog marketinga dostupne?
 

Izbor oglasnog kanala odluka je koju ćete donijeti ovisno o vašoj djelatnosti i ciljanoj skupini. U digitalni marketing spadaju:
  

google ads oglaševanje

Koju vrstu digitalnog marketinga odabrati? Prije donošenja odluke, nipošto nemojte zaboraviti na postavljene ciljeve koje želite ostvariti izabranim kanalom, jer ćete samo tako doseći željene rezultate digitalnog marketinga.


Digitalno oglašavanje preko Facebooka i Google Ads naša je specijalnost.


Facebook je društvena mreža koja vam omogućava oglašavanje putem organskih objava na Facebook profilu tvrtke, ili preko plaćenih oglasa kojima jednostavno možete targetirati određene ciljne skupine obzirom na starost, spol, lokaciju i interese. Pored toga, možete se odlučiti i za remarketing, dinamični remarketing, custom audience i lookalike audience, preko tekstualnih oglasa, videa, vrtuljaka (eng. carousel) …


Možete se odlučiti za oglašavanje preko Google Ads (SEM) ili, po starinski, preko Google AdWords, koji vam omogućava ne samo oglašavanje u pretraživačkom i prikaznom okružju, nego i video oglašavanje, oglašavanje unutar mobilnih aplikacija, remarketing, dinamični remarketing, custom audience …


Ako vam gore nabrojani izrazi nisu poznati, možda želite nešto o njima naučiti?
Ako se odlučite digitalni marketing raditi sami, za to ćete potrošiti jako puno vremena, strpljena, ili ćete za to morati zaposliti još jednu osobu. Jednostavnije je da taj posao prepustite nama, koji se time bavimo svaki dan. S nama ćete postići optimalne rezultate kampanje i ostvariti ciljeve s kojima je povezana vaša prodaja.


Pošaljite nam upit i s veseljem ćemo pronaći rješenje za vaše probleme. Vaša ideja naš je izazov!

Pošaljite upit >
google ads oglaševanje


Nekoliko naših referenci:


 
Uniforest
Uniforest
 
Ilirika
Ilirika
 
Fitnesshop
Fitnesshop
 
Silvaprodukt
Silvaprodukt

Želite pogledati više referenci? Kliknite ovdje >


I vi želite povećati uspješnost svojih projekata?

Osnovni podaci:
Polja označena s (*) su obvezna.
U čemu vam treba naša pomoć?*
Koje su vaše želje?*
Pošalji upit >