Facebook oglašavanje za optimalno ciljanje klijenata

Tamo gdje ste vi, također su i vaši potencijalni klijenti. Facebook nemojte koristiti samo za zabavu, nego i za oglašavanje na Facebooku.

Korisnici na Facebooku provode podosta svog vremena, pored toga, broj registriranih korisnika stalno raste, zato je oglašavanje na Facebooku vrhunska stvar za promociju, a mi ćemo vam pomoći da vaš oglas dosegne potencijalnu publiku.

Vaša konkurencija već koristi oglašavanje na Facebooku, zašto ne biste i vi?

Zašto facebook oglašavanje

4 razloga za oglašavanje na Facebooku uz našu pomoćZa vas ćemo izabrati pravu ciljanu skupinu, obzirom na spol, starost, interese, mjesto boravka ...

Visinom cijene klika možemo utjecati na to koliko će se puta oglas prikazati, i komu.

Ispravnom optimizacijom kampanja postići ćemo optimalnu cijenu klika, koju plaćate samo onda kada netko zaista želi posjetiti vašu stranicu, odnosno kada klikne na oglas.

Učinak možemo izmjeriti i dokazati.
Oslanjamo se na povjerenje naših klijenata u nas, na odnos među kolegama i stalno nadograđivanje znanja.

+80%

80 % posjeta s mobilnih uređaja

+19%

19 % vremena provodimo na Facebooku
facebook oglaševanje dominatus
 

S Dominatusom preko Facebooka do novih kupaca, povoljno i efikasno

Facebook oglašavanje idealno je ako želite do vaših kupaca doći na jeftin i učinkovit način. Oglašavanje na Facebooku posebno će se dobrim pokazati ako imate inovativan (poseban, drugačiji) proizvod, kojega ljudi još ne poznaju i zbog toga ga ne traže na Googleu. Također, ako prodajete neki proizvod čiju ćete kampanju precizno usmjeriti prema odabranoj ciljanoj skupini na Facebooku, Facebook oglašavanje bit će odlično za vas.

Zašto za Facebook oglašavanje odabrati upravo nas?

Zato što želimo s vama surađivati dugoročno. Upravo zato u Dominatusu svakom projektu pristupamo kao da je za naš proizvod. Uistinu težimo prema što višem profitu vašeg poduzeća i nismo agencija za oglase čiji je cilj, a to se na žalost prečesto događa, uglavnom samo to da potroši dogovoreni budžet, jer je u tom slučaju njihova zarada viša (po našem mišljenju, to je samo kratkoročna suradnja).
 

Pomoći ćemo vam iskoristiti moć Facebooka

Facebook ima 1,4 milijarde DNEVNIH korisnika, broj registriranih korisnika stalno se POVEĆAVA, među registriranim korisnika ima i jako puno Hrvata, odnosno vaših potencijalnih klijenata. U ovome času to je najpopularnija društvena mreža, druge poznate društvene mreže (MySpace, Instagram, Twitter itd.) ne mogu ga pratiti. Mi ćemo vam pomoći iskoristiti moć Facebooka.

Iskoristimo sve posjete Facebooku vaših korisnika

Vaši potencijalni kupci provode na Facebooku JAKO PUNO vremena. Neki na njemu budu sat vremena dnevno, neki i nekoliko sati. Nedavna istraživanja su pokazala da više od 70% hrvatskih korisnika starih između 15 i 75 godina barem jednom dnevno posjećuje Facebook i pregledava što ima novoga.

Facebook oglašavanje prilagodit ćemo vašoj ciljanoj publici

Tako precizno ciljanje ne omogućava vam skoro ni jedna druga platforma. Nigdje drugdje nećete naći tako »idealnu« publiku. Prema mišljenju marketinških stručnjaka, Facebook je najvažnija društvena platforma. Osim toga, Facebook svaki mjesec dodaje nove funkcije, pa vaše kampanje možete učiniti još preciznijima.

Promoviranim objavama postižemo veći doseg

Statistika kaže da se u jednoj minuti dogodi 3 MILIJUNA objava, a naše vrijeme je ograničeno, a posljedično je time ograničen i organski doseg. Koju će organsku objavu FB prikazati ovisi o njihovom tajnom algoritmu, zato doseg objave možemo povećati promoviranim objavama.

Omogućavamo vam najjeftiniji način oglašavanja

U usporedbi s drugim kanalima, Facebook oglašavanje je sigurno jedno od najjeftinijih. Naravno, pod uvjetom da oglašavanju pristupite ispravno.

Omogućavamo vam prilagođavanje proračuna kampanje

Vaš proračun za posamezne kampanje lahko vseskozi prilagajate in sredstva raje preusmerite v drugo kampanjo, ki je v določenem trenutku morda bolj zanimiva za ciljno publiko.

Povećavamo prepoznatljivost i promet web stranice

Oglašavanje na Facebooku istovremeno povećava prepoznatljivost vaše robne marke i promet na vašoj web stranici, odnosno u trgovini. Zato ne čudi da robne marke u prosjeku postavljaju objave OSAM PUTA dnevno.

Stalno pratimo analitiku

Uspješnost oglašavanja je mjerljiva, i to u stvarnom vremenu. Neposredan uvid u analitiku može nam otkriti kakav je put kupovine korisnika, te tako možemo odmah raditi profitabilno.

Facebook je najveća društvena mreža, koja je u svojoj osnovi namijenjena zabavi, druženju i održavanju veza s prijateljima. Mnogi ga koriste i za upoznavanje novih ljudi, pa nas zapravo ponajviše zanima što Facebook oglašavanje može ponuditi tvrtkama koje žele što jeftinije i što efikasnije doseći svoje kupce.

Česta pitanja

Na koga možemo ciljati Facebook oglašavanjem?
Koja je razlika između Facebook oglasa (Facebook Ads) i sponzoriranih objava (Boost Post)?
Je li bolje izabrati Facebook oglase ili sponzorirane objave?
Što je to remarketing, a što dinamični remarketing?
Oglas je odbijen. Što napraviti u tom slučaju?
Kolika je cijena Facebook oglašavanja za vas?
Zašto oglašavanje na Facebooku, i zašto izabrati upravo nas da upravljamo vašim oglasima?

Imate pitanje na koje nismo odgovorili? Pišite nam >
 

Kako se oglašavanje na Facebooku odvija kod nas?

Idealno bi bilo kada bismo mogli napisati da ono ne zahtijeva nikakav rad s vaše strane i da ima izniman prodajni efekt. No to je ideal, kojemu se svakako pokušavamo približiti, ali za učinkovito oglašavanje na Facebooku svejedno trebamo i malo vaše pomoći.

Postupak za pravilno Facebook oglašavanje

1. Započinje se s analizom, tko su vaši ciljani kupci i kako se oni ponašaju na Facebooku, i općenito na internetu, odnosno koje stranice posjećuju, kakvi ih sadržaji zanimaju, što traže na mreži, kakve su njihove demografske karakteristike itd.
2. U drugom koraku proučavamo što radi vaša konkurencija i kako se od njih možete razlikovati, te na temelju tih zaključaka ponuditi nešto više.
3. Prije nego što oglasna akcija zaživi, pobrinut ćemo se za sve potrebne postavke, kako bismo mogli mjeriti uspješnost oglasnih kampanja.
4. Kada je sve priređeno, započinjemo s oglašavanjem, testiranjem i optimiziranjem vaše oglasne kampanje, oglasa, ciljanih skupina...

Jeste li za? Kontaktirajte nas!

 


I vi želite povećati uspješnost svojih projekata?

Osnovni podaci:
Polja označena s (*) su obvezna.
U čemu vam treba naša pomoć?*
Koje su vaše želje?*
Pošalji upit >